Csokikosárkák: kb. 36-40 darabhoz
- 30 dkg étcsokoládé
A narancskrém hozzávalói:
- 4 tojás
- 8 kanál cukor
- 1 vanília pudingpor (főzni való)
- 3 narancs héja
- 3 dl narancslé
- 3-5 cl narancslikőr
- 25 dkg mascarpone
Elkészítése:
- A csokikosárkák elkészítése a Csokoládé, csokikosárkáknál.
- A krém elkészítése a Narancstortánál.
Fortélyok:
A csokikosárkák aljára egy negyed darab babapiskótát is tehetünk, melyre csöpögtessünk egy pici narancslikőrt, vagy narancslét.
A csokikosárkák aljára egy negyed darab babapiskótát is tehetünk, melyre csöpögtessünk egy pici narancslikőrt, vagy narancslét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése