Mentolos kókuszlikőr

Ez a likőr a Mentolos koktélcseresznye testvére. Miután a koktél- cseresznyéket felhasználtam, megmaradt a finom szirup, amelyet mindenféleképpen hasznosítani szerettem volna. Így összekevertem kókuszlikőrrel és remek lett. Elkészítésnek és fortélynak nincs is mit írnom. Megérzésem szerint a mentolos szirup fehér rummal, vagy bármilyen gyümölcsös likőrrel, pálinkával, vodkával párosítható.

Hozzávalók:
  • 2 üveg mentolos koktélcseresznye szirupja, ez kb. 2 dl
  • ugyanannyi, jelen esetben 2 dl kókuszlikőr

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello!
Nem értem, hol van ebbe a mentol? És a cseresznyébe?

Melinda írta...

Végül is sehol. :) Csak a hatása olyan. Ha jól gondolom a zöld mandulaaroma adhatja a színét és az ízhatását az üveges zöld koktélcseresznyének. Bár ha belekeverünk egy kis mentolos szirupot (mentolos keménycukorka kicsi vízben feloldva) a direkt mentol is ott lehet benne. Üdv: Melinda