Csokoládé chilivel. Extrémnek tűnhet a párosítás, hogyan találkozik az édes csokoládé a csípős chilivel, de egy kóstolást mindenképp megér. Vagy szeretni fogjátok, vagy nem, középút nincs. Ajándékba csak olyan embernek adjátok, aki kérne egy kis csípőspaprikát a húsleveshez. Az alábbi linken ajánlom figyelmetekbe az őrölt chili, azaz cayenne bors jótékony hatásait.
Hozzávalók:
A porhoz:
- 5 dkg kakaópor
- 5 dkg porcukor
- csipetnyi őrölt chili, azaz cayenne bors
Szervírozáshoz:
- 3 dl tej
- 2 dl tejszín
- tejszínhab
Elkészítése:
- A kakóport, a porcukrot, az őrölt chilit összekeverjük.
- Felforrósítjuk a tejet, a tejszínnel majd ráöntjük a kakóporra. Tejszínhabbal díszítjük.
Fortélyok:
Cukrozatlan, holland kakaóport használjunk.
Cukrozatlan, holland kakaóport használjunk.
Forrás: Lisa Karácsonyi Édességek
0 megjegyzés