Ezt talán nem illene külön sütiként megjelölnöm, de lehet, hogy valakinek pont így lesz szimpatikus. Vaníliás linzert készítettem és az említett citromos cukormáz sok lett. Kapott egy kis kókuszt - sajnos le sem mértem - hogy jó formázható állaga legyen és kész. A hozzávalóknál megdupláztam a cukormáz mennyiségeit.
Hozzávalók:
- 2 tojásfehérje
- 20 dkg cukor
- 2 ek. citromlé
- kókusz (hogy pont jó legyen, ígérem legközelebb lemérem)
- Felverjük a tojásfehérjét a cukorral, citromlével.
- Belekeverjük a kókuszt.
- Kis halmokat készítünk, sütőpapíros tepsibe tesszük és kisütjük.
Ami még a képen látható:
Középen: Mézeskalács (jelenlegi recept)
1 óránál: Mazsolás-fehércsokis keksz
3 óránál: Csokis keksz
4 óránál: Vaníliás linzerek (narancsos cukormázzal fedve)
5 óránál: Vaníliás linzerek (kandírozott cseresznyével)
fél 7-nél: Áfonyás-mákos habcsók
fél 8-nál: Diós-kókuszos habcsók
háromnegyed kilencnél: Citromos-kókuszos habcsók
10 óránál: Vaníliás linzerek (citromos cukormázzal töltve)
11 óránál: Florentin szelet
koszorúban: Habcsók
Középen: Mézeskalács (jelenlegi recept)
1 óránál: Mazsolás-fehércsokis keksz
3 óránál: Csokis keksz
4 óránál: Vaníliás linzerek (narancsos cukormázzal fedve)
5 óránál: Vaníliás linzerek (kandírozott cseresznyével)
fél 7-nél: Áfonyás-mákos habcsók
fél 8-nál: Diós-kókuszos habcsók
háromnegyed kilencnél: Citromos-kókuszos habcsók
10 óránál: Vaníliás linzerek (citromos cukormázzal töltve)
11 óránál: Florentin szelet
koszorúban: Habcsók
0 megjegyzés